Custom Booths

Custom Booths

Klant specifieke oplossingen……u het idee, wij de uitvoering!

Maatwerk

99 van de 100 booths die geproduceerd worden, zijn puur maatwerk. Vaak hebben wij als producerende partij al de nodige ideeën en die zullen wij dan ook graag aan u voorleggen. De geschiedenis heeft uitgewezen dat dit vaak goed aansluit bij de wensen en gedachten van u als klant. Onze ervaring en uw inbreng leiden tot het gewenste product.
spininn records
alda events

Van idee naar ontwerp

In sommige gevallen kunt u als klant wel goed beschrijven wat de toegevoegde waarde van een DJ booth, interactief meubel, bank of bar voor uw onderneming moet zijn, maar de uitvoering zegt u (nog) niets. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen maken wij een ontwerp. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen op bijvoorbeeld het gebied van opbergruimte, kleur, stijl , stroomvoorziening etc. In korte tijd brengen wij uw wensen in beeld en leggen u ons ontwerp voor.

Productie

In onze werkplaats in Werkendam worden alle DJ booths, interactieve meubels, bars, banken en beursmeubilair met de hand geproduceerd. Onze mensen, allen met ruime ervaring, werken vanaf het ontwerp dat voor en met u is gemaakt. Afhankelijk van het model worden de benodigde delen gezaagd, gefreesd, voorbehandeld en vervolgens tot eindproduct in elkaar gezet. Uiteraard gebruiken wij  hiervoor de juiste gereedschappen en wordt al tijdens het ontwerp rekening gehouden met de mogelijkheden van de voor u geselecteerde houtsoort(en). Omdat wij uitsluitend hoogwaardige producten leveren wordt uw product aan het eind van het productieproces keurig afgelakt met een krasvaste coating, naar keus in hoogglans, zijdeglans of mat.

De finishing touch maakt het product……Vandaar ons motto:

If you can ream it, we can make it!