DJ booth kopen

DJ booth kopen

Bent u een beginnende DJ en bent u op zoek naar een gloednieuwe, opvallende DJ booth? Daarvoor bent u bij Dutch Club Designs aan het juiste adres! Wij maken gebruik van nieuwe technieken met ledverlichting, waardoor de DJ booth zeker weten opvalt!

DJ Booth DJ HardwellHoe ziet uw perfecte DJ booth er uit? De keuze is aan u!

Door ons grote assortiment aan DJ booths is er voor iedere DJ of club wel wat wils. Een rechte DJ booth of een ovale? Of toch een eclipsvormige DJ booth? De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen kunt u kiezen uit verschillende modellen, er is ook keuze uit verschillende afmetingen en kleuren! Neem contact met ons op of kom langs om te informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste DJ booth.

Een goedkope DJ booth kopen van goede kwaliteit? Bij Dutch Club Designs kan het!

Producten van goede kwaliteit hoeven niet duur te zijn. De DJ booths van Dutch Club Designs bewijzen dat. De DJ booths zijn van goede kwaliteit én goedkoop. Wat wilt u nog meer? Informeer naar de prijzen en neem contact met ons op.

Waarom zou ik mijn DJ booth bij Dutch Club Designs kopen?

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichtingen voor evenementen, speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudig meubel zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten. Door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/of lichteffecten in een schitterend design creëren wij een geheel nieuwe beleving. Of het nu een los meubel betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje. Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende meubels. Met de modernste technieken, het gebruik van ledverlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal!

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.Lees hier onze privacy voorwaarden (*)