DJ booth laten maken

DJ booth laten maken

Bent u een beginnende DJ en bent u op zoek naar een gloednieuwe, opvallende DJ booth? Wilt u het liefst zelf een DJ booth ontwerpen en laten maken? Daarvoor bent u bij Dutch Club Designs aan het juiste adres! Wij maken gebruik van nieuwe technieken met ledverlichting, waardoor uw zelf ontworpen DJ booth zeker weten opvalt!

spininn recordsHoe ziet uw perfecte DJ booth er uit? De keuze is aan u!

De keuze is letterlijk aan u! U kunt zelf bepalen hoe uw DJ booth er uit zal komen te zien. Onze producten zijn altijd maatwerk met een uniek design als basis. De eerste stap in onze samenwerking is het maken van uw ontwerp. Hierbij wordt overeenstemming bereikt over afmetingen, afwerking, kleur, ledverlichting, interactieve elementen en uw overige wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na goedkeuring van het ontwerp wordt uw booth volledig in eigen beheer gefabriceerd.

Een goedkope DJ booth laten maken van goede kwaliteit? Bij Dutch Club Designs kan het!

Producten van goede kwaliteit hoeven niet duur te zijn. De DJ booths van Dutch Club Designs bewijzen dat. De DJ booths zijn van goede kwaliteit én goedkoop. Wat wilt u nog meer? Informeer naar de prijzen en neem contact met ons op.

Waarom zou ik mijn DJ booth bij Dutch Club Designs laten maken?

Dutch Club Designs biedt design booths en inrichtingen voor evenementen, speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudige booth zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten. Door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/of lichteffecten in een schitterend design creëren wij een geheel nieuwe beleving. Of het nu een losse booth betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje. Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende booths. Met de modernste technieken, het gebruik van ledverlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal!

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.Lees hier onze privacy voorwaarden (*)