DJ booth met ledverlichting

DJ booth met ledverlichting

Bent u een beginnende DJ of bent u op zoek naar een gloednieuwe DJ booth? En wilt u graag opvallen? Dan is een DJ booth met ledverlichting iets voor u! Hiervoor bent u bij Dutch Club Designs aan het juiste adres. Wij maken gebruik van nieuwe technieken met ledverlichting, waardoor uw nieuwe DJ meubel zeker weten opvalt!

11265479_802580779832802_913604034195054549_nHoe ziet uw perfecte DJ booth met ledverlichting er uit?

Door ons grote assortiment aan DJ booths is er voor iedere DJ of club wel wat wils. Een rechte DJ booth of een ovale? Of toch een eclipsvormige DJ booth? De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen kunt u kiezen uit verschillende modellen, er is ook keuze uit verschillende afmetingen en kleuren! Door nieuwe technieken met ledverlichting is het mogelijk het led te besturen met afstandsbediening. Elke unit is apart te besturen. Dit kan zowel op geluid als controller, inclusief SD kaart of eventueel op computer aan te sturen. Neem contact met ons op of kom langs om te informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste DJ booth met ledverlichting.

Een goedkope DJ booth met ledverlichting van goede kwaliteit? Bij Dutch Club Designs kan het!

Producten van goede kwaliteit hoeven niet duur te zijn. De DJ booths met ledverlichting van Dutch Club Designs bewijzen dat. De DJ booths zijn van goede kwaliteit én goedkoop. Wat wilt u nog meer? Informeer naar de prijzen en neem contact met ons op.

Waarom zou ik mijn DJ booth met ledverlichting bij Dutch Club Designs kopen?

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichtingen voor evenementen, speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudige meubel zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten. Door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/of lichteffecten in een schitterend design creëren wij een geheel nieuwe beleving. Of het nu een losse DJ booth met ledverlichting betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje. Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende meubels. Met de modernste technieken, het gebruik van ledverlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal!

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.Lees hier onze privacy voorwaarden (*)