DJ Booths

Exclusief DJ Booth United

Omschrijving:
Het meubel is grotendeels met de hand vervaardigd uit delen van 18mm watervast plaatmateriaal en is voorzien van twee lagen grondverf, één basis laklaag wit, twee lagen parelmoer wit en voorzien van twee lagen blanke lak. Het meubel is kras- en stootvast. Doordat het meubel parelmoer gespoten is, geeft dit een mooi effect met de kleuren van het licht in de ruimte. Kleuren: blauw, paars en wit

RGB / L.E.D. / DMX
Door nieuwe technieken met led-verlichting is het mogelijk het led te besturen met afstandsbediening. Elke unit is apart te besturen. Dit kan zowel op geluid als controller, inclusief SD kaart of eventueel op computer aan te sturen.

Het led in de booth geeft een oneindig effect van licht vanwege de spiegels die erin geplaatst zijn. Als het licht uit staat geeft het meubel zijn weerspiegeling. Wordt het meubel aangestuurd met licht, dan geeft dit een mooi  effect in de buitenste en middelste ring.

11265479_802580779832802_913604034195054549_n
_DSC0816_wm
20150313_134713 (1280x720)

XLR / 220V / Powercon
Het meubel is voorzien van acht keer XLR, vier boven en vier beneden, in en uitgang.
Er zijn twee keer vier 220 V aansluitingen voor apparatuur. Het geheel komt onderuit de DJ booth en is met powercon voorzien van stroom. Hier worden acht eurostekkers en één snoer van vijf meter voor powercon bij geleverd. De middelste ring is mooi afgewerkt met een afneembaar deel aan de achterkant. De besturing van het licht zit achter in de ring verwerkt, zodat er geen kabels zichtbaar zijn.

Ringen, gewicht en wielen
De twee binnenste delen zijn afzonderlijk handmatig van elkaar te draaien doormiddel van een as die in het midden is geplaatst, er bestaat een mogelijkheid om hierin een roterende moter te zetten. Doormiddel van hoge kwaliteit hout te gebruiken heeft het meubel een gewicht van ca. 80 kg. en heeft daarom vier stevige wielen die maximaal 60kg. per wiel kan dragen. De achterste wielen worden geleverd met twee remmen. Het geheel staat 120mm vanaf de grond geplaatst en is goed hanteerbaar.

Afmetingen, werkruimte en standaards
De afmetingen van het meubel zijn bovenin 600mm. en onderin 70mm. breed, dit om het meubel een mooiere uitstraling te geven.
De lengte van dit exclusieve design meubel is 2400mm. Het werkblad heeft voldoende ruimte voor eventueel drie keer CDJ en één DJM nexus van Pioneer en wordt geleverd met twee laptopstandaards en één CDJ standaard. Deze zijn in kleur parelmoer mee gespoten.

Oplages
Door het meubel exclusief te houden is er een beperkte oplage van 50 stuks wereldwijd.

DJ Hardwell
7586
big_35589423