DJ meubel laten maken

DJ meubel laten maken

Bent u een beginnende DJ en bent u op zoek naar een gloednieuw, opvallend DJ meubel? Wilt u het liefst zelf een DJ meubel ontwerpen en laten maken? Daarvoor bent u bij Dutch Club Designs aan het juiste adres! Wij maken gebruik van nieuwe technieken met ledverlichting, waardoor uw zelf ontworpen DJ meubel zeker weten opvalt!

alda eventsHoe ziet uw perfecte DJ meubel er uit? De keuze is aan u!

De keuze is letterlijk aan u! U kunt zelf bepalen hoe uw DJ meubel er uit zal komen te zien. Onze producten zijn altijd maatwerk met een uniek design als basis. De eerste stap in onze samenwerking is het maken van uw ontwerp. Hierbij wordt overeenstemming bereikt over afmetingen, afwerking, kleur, ledverlichting, interactieve elementen en uw overige wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na goedkeuring van het ontwerp wordt uw meubel volledig in eigen beheer gefabriceerd.

Een goedkope DJ meubel laten maken van goede kwaliteit? Bij Dutch Club Designs kan het!

Producten van goede kwaliteit hoeven niet duur te zijn. De DJ meubels van Dutch Club Designs bewijzen dat. De DJ meubels zijn van goede kwaliteit én goedkoop. Wat wilt u nog meer? Informeer naar de prijzen en neem contact met ons op.

Waarom zou ik mijn DJ meubel bij Dutch Club Designs laten maken?

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichtingen voor evenementen, speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudige meubel zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten. Door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/of lichteffecten in een schitterend design creëren wij een geheel nieuwe beleving. Of het nu een los meubel betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje. Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende meubels. Met de modernste technieken, het gebruik van ledverlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal!

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.Lees hier onze privacy voorwaarden (*)