DJ meubel met ledverlichting

DJ meubel met ledverlichting

Bent u een beginnende DJ of bent u op zoek naar een gloednieuw DJ meubel? En wilt u graag opvallen? Dan is een DJ meubel met ledverlichting iets voor u! Hiervoor bent u bij Dutch Club Designs aan het juiste adres. Wij maken gebruik van nieuwe technieken met ledverlichting, waardoor uw nieuwe DJ meubel zeker weten opvalt!

hardwell - ferryHoe ziet uw perfecte DJ meubel met ledverlichting er uit?

Door ons grote assortiment aan DJ meubels is er voor iedere DJ of club wel wat wils. Een recht DJ meubel of een ovaal meubel? Of toch een eclipsvormig DJ meubel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen kunt u kiezen uit verschillende modellen, er is ook keuze uit verschillende afmetingen en kleuren! Door nieuwe technieken met ledverlichting is het mogelijk het led te besturen met afstandsbediening. Elke unit is apart te besturen. Dit kan zowel op geluid als controller, inclusief SD kaart of eventueel op computer aan te sturen. Neem contact met ons op of kom langs om te informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste DJ meubel met ledverlichting.

Een goedkoop DJ meubel met ledverlichting van goede kwaliteit halen?

Producten van goede kwaliteit hoeven niet duur te zijn. De DJ meubels met ledverlichting van Dutch Club Designs bewijzen dat. De DJ meubels zijn van goede kwaliteit én goedkoop. Wat wilt u nog meer? Informeer naar de prijzen en neem contact met ons op.

Waarom zou ik mijn DJ meubel met ledverlichting bij Dutch Club Designs kopen?

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichtingen voor evenementen, speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudig meubel zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten. Door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/of lichteffecten in een schitterend design creëren wij een geheel nieuwe beleving. Of het nu een losse DJ meubel met ledverlichting betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje. Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende meubels. Met de modernste technieken, het gebruik van ledverlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal!

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.Lees hier onze privacy voorwaarden (*)