Exhibition Booths

Exhibition booths

Naast de DJ booths ontwerpt en produceert Dutch Club Design ook beursmeubilair, verkoop- en receptiebalies etc. U kunt hierbij denken aan LED verlichte ipad stands, een compleet design voor uw beursstand of ontvangstruimte. Het gebruik van interactieve informatie zuilen en tafels worden hierbij vaak gecombineerd in het ontwerp. Wederom een mogelijkheid om onderscheidend van de massa naar buiten te treden.

Eye catching led

Doormiddel van verschillende LED  technieken creëren we unieke effecten welke blikvangers zijn voor uw publiek. U zult versteld staan van de mogelijkheden van verschillende kleuren en lichtcombinaties. Ons infinity effect geeft een lichtgevende diepgang in het meubel, waardoor een oneindig effect wordt gecreëerd. Naast de LED technieken, kan de verlichting aangestuurd worden met een op afstand bedienbare programmeerbare DMX controller. Uw publiek zal versteld staan!

Uw logo en kleuren

Door de meubels te voorzien van uw logo zet u duidelijk en onmisbaar uw bedrijf in de spotlights. Dit kan op elk gewenst formaat in uw meubel gefreesd of geplaatst worden. Door het licht of de kleur van uw meubel aan te passen aan de kleuren in uw logo geeft u dit logo en daarmee uw bedrijf nog meer aandacht. Hierin is een grote variatie mogelijk.

20141010_091030
IMG-20140123-WA0001
20140214_133114