Interieurbouw

Interieurbouw

Het interieur van je club is zeer belangrijk voor de uitstraling en welke doelgroep je aantrekt. Het inrichten van een horecaonderneming vraagt om gastvrijheid en gebruiksgemak. De inrichting is het visitekaartje van je club en als eigenaar is het belangrijk dat uw gast zich thuis voelt.

Wat is er belangrijk qua interieur?

Voor het interieur van je club is het belangrijk dat het meubilair past bij de activiteiten in de club. Ook is het erg belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van verlichting, DJ booths en ander meubilair dat onmisbaar is in een club.

Bij Dutch Club Design kunt u terecht voor allerlei meubilair voor uw club. Naast maatwerk leveren wij namelijk ook producten uit een assortiment. Bij Dutch Club Designs bent u ervan verzekerd dat wij, rekening houdend met uw wensen, een interieur kunnen bouwen dat past bij het imago van uw club en de activiteiten in uw club.

wantijpaviljoen.111
Black-White-dansvloer
wantijpaviljoen.110

Wat hebben wij te bieden?

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichten speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Wij leveren producten uit een assortiment, maar wij zijn ook gespecialiseerd in maatwerk. Zo kunt u met ons bespreken wat voor interieur u voor ogen heeft. Wij maken het dan werkelijkheid met speciaal voor u ontworpen meubels.

Onze producten voor het interieur van uw club of horecaonderneming bestaan onder andere uit DJ Booths, Club Furniture, Custum Booths, studiomeubels en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat u uw club volledig naar wens kunt inrichten, alles is mogelijk.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van interieurbouw of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons. U kunt dan een afspraak met ons maken, zodat wij met u kunnen bespreken wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn.