Maatwerk DJ meubel

Maatwerk DJ meubel

In sommige gevallen kunt u als klant wel goed beschrijven wat de toegevoegde waarde van een DJ meubel, interactief meubel, bank of bar voor uw onderneming moet zijn, maar de uitvoering zegt u (nog) niets. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen maken wij een ontwerp. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen op bijvoorbeeld het gebied van opbergruimte, kleur, stijl , stroomvoorziening et cetera. In korte tijd brengen wij uw wensen in beeld en leggen u ons ontwerp voor.

11150689_796974803726733_3075519826109072112_nU het idee, wij de uitvoering

In onze werkplaats in Werkendam worden alle DJ meubels, interactieve meubels, bars, banken en beursmeubilair met de hand geproduceerd. Onze mensen, allen met ruime ervaring, maken het ontwerp dat voor en met u is gemaakt werkelijkheid. Afhankelijk van het model worden de benodigde delen gezaagd, gefreesd, voorbehandeld en vervolgens tot eindproduct in elkaar gezet. Uiteraard gebruiken wij hiervoor de juiste gereedschappen en wordt al tijdens het ontwerp rekening gehouden met de mogelijkheden van de voor u geselecteerde houtsoort(en). Omdat wij uitsluitend hoogwaardige producten leveren wordt uw product aan het eind van het productieproces keurig afgelakt met een krasvaste coating, naar keus in hoogglans, zijdeglans of mat.

Een goedkoop DJ meubel op maat? Bij Dutch Club Designs kan het!

Producten van goede kwaliteit hoeven niet duur te zijn. De DJ meubels van Dutch Club Designs bewijzen dat. De DJ meubels zijn van goede kwaliteit én goedkoop. Wat wilt u nog meer? Informeer naar de prijzen en neem contact met ons op.

Waarom zou ik mijn DJ meubel bij Dutch Club Designs op maat laten maken?

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichtingen voor evenementen, speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudige meubel zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten. Door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/of lichteffecten in een schitterend design creëren wij een geheel nieuwe beleving. Of het nu een los meubel betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje. Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende meubels. Met de modernste technieken, het gebruik van ledverlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal!

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.Lees hier onze privacy voorwaarden (*)