Over ons

Wie zijn wij

Dutch Club Designs biedt design meubels en inrichtingen voor evenementen, dj’s, horeca, studio’s, clubs, winkelcentra, winkels, kantoorinrichtingen, etc., speciaal ontworpen om in de behoeften van de klant te voorzien. Dit kan van een eenvoudig meubel zijn tot bijbehorende benodigdheden en effecten, door een creatieve samensmelting van digitale technologie en/ of lichteffecten in een schitterend design, waarmee wij een geheel nieuwe beleving creëren. Of het nu een los meubel betreft of een complete (her)inrichting van uw club, wij maken er de “place to be” van.

Hoe werken wij

Onze producten zijn altijd maatwerk met een uniek design als basis. De eerste stap in onze samenwerking is het maken van uw ontwerp. Hierbij wordt overeenstemming bereikt over afmetingen, afwerking, kleur, LED-verlichting, interactieve elementen en uw overige wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na goedkeuring van het ontwerp wordt uw meubel volledig in eigen beheer gefabriceerd. Persoonlijke begeleiding van uw project garandeert de hoge kwaliteit die men van ons gewend is. Ons product is tenslotte uw visitekaartje.

Onze missie

Onze missie is het bieden van onvergetelijke ervaringen door ontwerp en productie van vernieuwende meubels. Met de modernste technieken, het gebruik van LED-verlichting en waar gewenst interactieve elementen maken wij uw club of evenement speciaal. U zult zich onderscheiden van de massa en uw publiek aan u binden.

20150313_134713 (1280x720)  hardwell - ferry